Errors que solem cometre a l’hora de contractar una assegurança de la llar

En el nostre habitatge està la nostra vida, pel que ha d’estar protegida davant de qualsevol accident. Amb l’objectiu de rebaixar-nos l’import de la pòlissa, moltes vegades cometem errors que es poden pagar cars si ocorre algun imprevist.  La seguretat de la llar és un assumpte primordial i en aquest cas és preferible tenir en compte molts aspectes. A Marenmar Immobles et destaquem alguns dels errors que solem cometre a l’hora de contractar l’assegurança de la llar amb l’objectiu d’evitar-los en un futur, així que pren nota de tot:

No taxar correctament els béns de l’habitatge
Quant valen les coses que tenim a casa? La majoria té un valor incalculable, però a l’hora de subscriure una assegurança cal valorar-los perquè es pugui concretar el capital assegurat i calcular el preu de la pòlissa. Si et costa determinar el valor de les teves possessions o tens por de fer-lo a la baixa, compta amb l’ajuda d’un assessor extern, algú imparcial i objectiu que donarà millor en el clau.

No llegir la cobertura completa de l’assegurança
Les presses mai són bones, i en el cas de contractar l’assegurança de la casa, menys. Cal detenir-se a llegir molt bé la cobertura completa que ens ofereix l’assegurança, perquè no tots inclouen la totalitat de sinistres que poden succeir, i els que ho fan, ho fan amb limitacions. Per això, és fonamental detenir-se una estona i mirar-lo tot amb lupa, perquè després no et trobis amb sorpreses desagradables.

Minimitzar els regs
Aquest és un dels errors més habituals. Donem per fet que hi ha una sèrie de sinistres que és impossible que ocorrin en la nostra llar. Quan contractem una assegurança de la llar no és únicament perquè protegeixi la casa, la seva estructura i construcció, sinó
també el que conté i els possibles danys a tercers.

No revisar l’assegurança amb el pas del temps
Els anys passen, les modes canvien i les nostres necessitats també. Per això és imprescindible revisar els termes i condicions de la nostra pòlissa cada dos o tres anys, perquè molts aspectes s’hauran quedat obsolets i convé actualitzar-los. O incloure nous termes perquè ara tenim coses que abans no teníem.


Però, a més d’aquests errors, cal mirar molt bé les opcions que ens ofereix el mercat abans de decantar-nos per una. Cal tenir molt clar que la pòlissa ha de ser el més completa possible.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *