Com mantenir la teva llar perfumada durant tot el dia

En moltes ocasions, et trobes amb la desagradable situació que la teva casa fa mala olor. A pesar que inverteixes certa quantitat mensual a comprar encens i espelmes aromàtiques, hi ha olors que resulten més fortes i que requereixen d’unes mesures més contundents per a poder eliminar-los. Per a ajudar-te en aquesta tasca, oferirem alguns consells que et permetin desfer-te d’ells de manera ràpida i senzilla.
En el cas que hagis gaudit d’una vetllada en companyia dels teus amics, és bastant habitual que, algun d’ells, fumi. Com a bon amfitrió, no desitges fer distincions entre els seus convidats i permets que fumi a l’interior de la teva llar. Per a evitar que l’olor s’impregni i sigui més complex eliminar-lo, només necessites uns quants grans de cafè que introduiràs en un bol amb aigua. Aquest bol, hauràs de col·locar-lo a l’habitació on s’hagi fumat perquè absorbeixi l’olor.

Per a evitar que les males hores s’estenguin per la resta de la casa, t’aconsellem que aboquis bicarbonat sòdic dins del calçat que el genera. Deixa actuar aquesta substància durant un dia i retira-la posteriorment.

Si l’olor que et genera malestar prové de la cuina, és molt probable, que la teva galleda d’escombraries sigui el que el generi. És probable que hagis abocat alguna substància que generi aquesta olor o, tal vegada, hagis oblidat treure les escombraries durant uns dies i s’hagi descompost encara més el contingut de la bossa. Sigui pel motiu que fos, has d’acabar amb aquesta aroma. El primer que t’aconsellem, és que tiris la bossa i netegis bé la galleda. Una vegada que estigui sec, torna a col·locar-ho en el seu lloc i aboca sorra per a gats en el fons. Ja veuràs com no torna a succeir-te està molesta situació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *