Coneix el valor del teu habitatge

Quan portem molt temps llogant el nostre segon habitatge, arriba un moment en el qual es pot convertir en una càrrega. Per a evitar que això ens succeeixi, el millor és plantejar la venda de l’immoble. Probablement, no saps quin és el valor real que té en el mercat. Una forma senzilla d’anar buidant tal incògnita és conèixer la seva grandària exacta, atès que això influirà determinantment en el preu final de sortida. A Marenmar Immobles sabem que el posar-te a calcular la superfície real de l’habitatge, no és per a res complex. Per això, per això volem oferir-te una sèrie de pautes que et guiïn en aquest procés.

En primer lloc, hem de tenir clar una sèrie de conceptes. El primer és de superfície edificada i l’altre el de superfície útil. La superfície construïda és l’àrea total de l’habitatge però tenint en compte tots els seus elements de construcció, com a parets, columnes, etc., a més d’una possible terrassa o balcó. Aquesta mesura dóna el total de la superfície de l’habitatge, encara que la realitat és que no tota ella és de gaudi per al propietari.

La superfície útil és tota aquella que puguis trepitjar dins del teu habitatge de Cornellà. En aquest concepte entra tot l’interior d’un habitatge, fins i tot els espais dedicats als armaris. Però quedarien excloses totes les parts que, fins i tot estant dins de la casa no són útils, com l’espai dels envans o els pilars. La informació de la superfície útil és de gran importància perquè proporciona una idea al comprador de l’espai del qual disposarà per a viure.

Una de les complicacions que ens podem trobar és quan disposem d’una terrassa o pati interior en l’habitatge. Raó per la qual recomanem que les mesures vagin per separat i no en conjunt.

T’aconsellem que, perquè puguis realitzar un mesurament correcte de tota la teva propietat, et facis amb un dels moderns mesuradors làser. Aquests t’aportaran una mesura exacta de cada estada i tan sols hauràs de prémer un botó. Per tant, et facilitaran considerablement la tasca i no erraràs en els teus càlculs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *