Aposta per una construcció sostenible i una reforma ecològica de la teva llar

Quin és l’origen de l’arquitectura sostenible?
L’arquitectura sostenible sorgeix sobre la base de diferents problemàtiques derivades en la construcció d’edificis i habitatges no responsables amb les pràctiques de salut mediambiental.


Bioconstrucció o construcció sostenible

El terme de construcció sostenible es redefineix sobre la base de nous avanços d’edificació, un desenvolupament urbà i sobre la base de la intenció de crear un entorn que es fusioni amb el medi ambient, amb nous recursos més eficients i de menys despesa energètica, sent un lloc apte per a viure.

En construir una casa amb els criteris de l’arquitectura ecològica, s’hauran de tenir en compte una sèrie de lleis bàsiques i senzilles:

• Dissenys bioclimàtics
Els dissenys han de ser bioclimàtics, amb reducció i generació natural de les energies renovables, plaques cap al sol, proteccions i aïllaments adequats a cada estada de la llar.

  • Sistemes constructius respectuosos amb el medi ambient
    Sistemes que adaptin les solucions de l’arquitectura tradicional a les noves innovacions sostenibles.

    • Materials naturals
    Els materials han de ser naturals, preferiblement orgànics i autòctons, no tòxics per a la salut, i reciclables.

Els criteris de bioconstrucció atenen hàbits bioclimàtics en el disseny arquitectònic per una regulació natural de la temperatura interior de la llar.Una de les alternatives més emprades és la construcció de fonaments i sistemes de panells de palla. Els seus avantatges són a nivell tècnic, sostenible i econòmic. I la seva adaptació al codi ètic d’edificació.

Estàs pensant en reformar la teva llar? No dubtis a posar-te en contacte amb els millors professionals per a què t’assessorin amb el sistema i edificació de la teva llar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *