Comprar una casa mentre vens la teva: És possible?

És possible comprar casa mentre vens la teva? Quins aspectes has de tenir en compte? En aquest post de Marenmar Immobles et parlarem de les diferents alternatives que se’ns ofereixen a l’hora de vendre la nostra casa per a comprar una altra. I és que això que no era tan comú fa uns anys s’està convertint en una tendència cada vegada més comuna.

Vendre i comprar casa al mateix temps, és possible?
El procés de compra del teu habitatge possiblement va ser llarg i tediós, hores d’analitzar la propietat que vols, visitar el lloc, negociar amb el propietari o agència, anar al banc a demanar el pressupost de la hipoteca.

Tot això, per no esmentar tota la paperassa i la burocràcia per al final gaudir de l’habitatge. En resum, un veritable maldecaps i pèrdua de temps.
Això sí, el resultat final val la pena. Tenim la casa dels nostres somnis. Però, imaginem que la nostra situació financera ha canviat, que la família creix o senzillament ens separem i volem vendre.

Passos a tenir en compte per a comprar casa mentre vens la teva
Com sabràs per pròpia experiència, el temps i la despesa de recursos econòmics són les majors dificultats a l’hora d’adquirir un pis o casa.

Tenir estalvis i comprar sense esperar que trobem venedor
Aquesta és la situació ideal, però entenem que no tothom té aquesta capacitat.
Tenir estalvis guardats per a demanar una hipoteca que es sumarà temporalment a l’anterior. Per a això, l’ideal és comptar amb reserves de fins a un 20% dels estalvis per a assumir les despeses de reforma, paperassa i qualsevol altre incident que pugui sorgir.

Una opció que hem de contemplar és demanar una nova hipoteca i assumir les dues alhora, això sí, això serà temporal. El problema és que ens concedeixin la mateixa i igual hem de contemplar alternatives com una hipoteca pont o un préstec hipotecari no massa car per a fer front als pagaments i que els interessos no ens alenteixin en el pagament d’aquests.

Les hipoteques pont són una opció bancària molt interessant que ens permet comprar sense necessitat de vendre el nostre habitatge actual.

 

Estàs pensant en comprar una nova llar? A Marenmar Immobles et podem ajudar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *