Com netejar les superfícies de marbre

A Marenmar Immobles et facilitarem uns consells per a netejar les diferents superfícies de marbre, ja siguin revestiments de paret, fogons o sòls.

El marbre ha estat i continua sent un dels materials preferits a l’hora d’escollir els revestiments de qualsevol llar. Des de paviments a fogons, lavabos i elements decoratius, el marbre continua acaparant protagonisme en moltes llars i, per això, és important assegurar-nos amb una bona neteja d’aquests.

El marbre és una pedra suau, porosa i relativament delicada. La podem trobar en tons blancs, els més demandats, però també en gammes de vermells o, fins i tot, negres. Els seus majors inconvenients són que es ratlla amb facilitat, absorbeix les taques i cal tractar-ho amb cura.

De forma rutinària, treu la pols i passa un drap a penes humit per a retornar-li la lluentor.si vols fer una neteja més intensa, utilitza una mica d’amoníac sense detergent en un drap, estén per la superfície de marbre i asseca-ho amb copets. A continuació utilitza un abrillantador de marbre comercial per a retornar-li la lluentor.

Per a netejar el sòl de marbre utilitza una esponja amb aigua temperada i una solució jabonosa apta per a marbre. Després de fregar aclareix i asseca. Per a protegir-ho, a continuació pots escampar pólvores de talc i retira’ls amb un drap sec. Existeixen en el mercat ceres específiques per a marbre que t’evitaran l’aparició de futures taques.

Taques de greix
A la cuina es pot acumular greix sobre el marbre i per a eliminar-lo, la millor opció és emprar un tros de paper de cuina impregnat en acetona i cobrir-lo amb un plàstic durant una hora. En aquest temps el paper haurà absorbit el greix.

Mai utilitzis netejadors abrasius en les superfícies de marbre. Les esgarrapades profundes han de ser reparades per un professional. Evita les solucions netejadores àcides, com els productes que contenen vinagre o llimona, ja que els àcids entelen o arruïnen l’acabat brillant.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *