Consells per a reduir les teves despeses en subministraments

Amb l’arribada de la rutina de setembre, és habitual el passar més temps a casa. Aquest canvi d’hàbits comporta un augment de les factures energètiques, atès que incrementarem el nostre consum de gas, llum i aigua. Tal circumstància tindrà un efecte directe en la nostra economia domèstica, implicant que hàgim d’abonar uns pagaments més elevats.

Perquè això no et suposi un augment de la teva factura, a Marenmar Immobles et recordarem algunes qüestions que pots posar en pràctica en la teva llar i que probablement no fas. Veuràs com, encara que et sembli mentida, redueixes uns euros de les teves despeses en subministraments.

Pel que fa al consum d’aigua, està demostrat que el rentar a mà consumeix molta més aigua que si utilitzéssim el rentavaixelles. Això es deu al fet que aquests aparells estan preparats per a ser eficients en la seva tasca i, per tant, només usen l’aigua necessària per a dur a terme la rentada. De fet has de saber que, a càrrega completa, gastaràs només 20 litres, que són molts menys dels que utilitzes fregant en l’aigüera.

En quant al consum de gas, en el cas que la teva casa disposi d’una caldera que utilitza aquest element, hi ha alguna cosa que has de saber: una caldera apagada no consumeix. Existeix la falsa creença que, si mantenim una temperatura constant, el consum serà menor que si l’apaguem i l’encenem. T’assegurem que notaràs la diferència.

Finalment, parlarem del consum elèctric, en aquest punt, passa alguna cosa similar al que indicàvem amb el gas. Assumim que els electrodomèstics que estan endollats però no en ple funcionament, no requereixen energia. Això és totalment fals. Deixar electrodomèstics en estand by, implica que aquests utilitzen una mica d’energia. Per tant, opta per desendollar-los ni no els utilitzaràs. En el cas que l’accés a l’endoll sigui complex, sempre pots utilitzar regletes que tinguin un botó d’encès. Si el teu termo és elèctric, evita que estigui tot el dia en funcionament, comprant un programador. D’aquesta manera, només l’utilitzaràs les hores que tu decideixis.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *