Com dissenyar un pis minimalista estil “loft”

És habitual que entris en els portals immobiliaris amb la finalitat de veure l’oferta d’habitatges disponibles, tot i que no tinguis la intenció d’adquirir o llogar una de manera immediata. En moltes ocasions, utilitzem aquestes plataformes per a veure les grans tendències existents en el mercat i utilitzar les idees que captem per a plasmar-les en les nostres propietats. Una de les quals més crida l’atenció, sobretot, en els joves, són els lofts.

Per això, a Marenmar Immobles, t’explicarem com pots tenir un dissenyat per tu mateix. Pren nota!

 

Generalment, aquest tipus d’immobles s’associen amb espais exclusius i de luxe, només assequibles per a persones que disposin de sous elevats. No obstant això, cada vegada és més freqüent recórrer a aquest estil d’habitatge per a maximitzar l’espai dels immobles amb dimensions més petites.

Fonamentalment perquè, en eliminar les parets, s’aconsegueix un espai obert i la sensació d’amplitud és major en entrar la llum per tots els espais. És per això que cada vegada són més les persones que converteixen el seu local en un espai modern i independent.

Per a això el primer pas que has de donar abans de posar-te a tirar parets, és aconseguir els permisos i llicències de l’Ajuntament per al canvi d’ús. Una vegada les hagis aconseguit, hauràs de presentar un projecte d’edificabilitat elaborat per un arquitecte. En aquest han d’aparèixer totes les característiques de l’habitatge ajustades a la normativa, a més d’altres solucions tècniques com la distribució d’espais, l’accés a subministraments d’aigua i electricitat, ventilació i l’elecció dels materials

Quan tot estigui aprovat és quan hauràs de derrocar algun envà per a aconseguir un espai diàfan i distribuir millor els ambients de la teva casa. A l’hora de moblar, mesura i calcula bé els metres disponibles en cada zona per a saber quants mobles pots col·locar. T’aconsellem que optis per mobles adaptables i multifuncionals. En la cuina decanta’t per les illes. A més de ser molt còmodes a l’hora de cuinar, et proporcionen zona de magatzematge i un lloc en el qual menjar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *