Consells per a sol·licitar una reforma

Estàs pensant a fer una obra o reforma en el teu habitatge? Vols saber quin és el pressupost que necessites?

Prendre la decisió de realitzar una obra o reforma no és senzill. Requereix de temps, paciència i sobretot diners. Abans que comencis aquest llarg procés, has d’avaluar i analitzar quin és el teu pressupost. Per això, a Marenmar Immobles t’ajudem perquè coneguis els aspectes a tenir en compte a l’hora de fer el pressupost de la teva reforma.

És evident que una vegada decideixis començar les obres del teu habitatge hauràs de contractar a una empresa especialitzada en obres i reformes. No obstant això, mai està de més, que també t’informis d’alguns aspectes importants que inclou un pressupost, d’aquesta manera quan el professional et faci lliurament del pressupost, tu estiguis al corrent del que t’està pressupostant.

Què has tenir en compte a l’hora de fer un pressupost?
El més adequat a l’hora de fer una reforma és sol·licitar diversos pressupostos a diferents empreses. D’aquesta manera, podràs comparar preus, terminis i conèixer el que t’ofereix cada empresa. És important que tinguis en compte que has d’informar les empreses els mateixos canvis que pretens realitzar en el teu habitatge. Lliurament els plans necessaris de la teva casa i explica’ls com vols fer la seva distribució.

Totes les empreses hauran de tenir la mateixa informació perquè puguin treballar sota les mateixes bases i puguis comparar els seus pressupostos.

-TERMINIS DE LLIURAMENT
Un altre dels aspectes que ha d’incloure el pressupost és el termini d’inici d’obra i termini de lliurament. D’aquesta forma, mantindràs un seguiment del procés de l’obra i en cas de presentar-se algun retard puguis incloure en el contracte d’obra alguna sanció.

-FORMA DE PAGAMENT
És un altre apartat important que ha d’incloure’s en el pressupost. Cal assenyalar si el pagament es realitzarà amb un avançament, finançament o íntegrament. També seria interessant incloure si el pagament es farà en efectiu o targeta.

Sol·licita el teu pressupost a 3 o 4 empreses i avalua cadascuna d’elles. No et decideixis pel més econòmic, pot ser que aquest no inclogui aspectes que altres empreses si ho fan. Analitza i compara tots els pressupostos que rebis.

-MATERIALS
Compra els materials pel teu compte. Una bona opció és que tu mateix compris els materials per a la teva obra, de manera que puguis controlar les despeses dels materials. Pot ser bona una forma d’estalviar-te uns quants euros perquè a vegades els professionals poden arribar a alterar els preus.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *