Dispositius de seguretat adaptats per a persones de la tercera edat

Vols saber si existeixen tipus d’alarmes apropiades per a persones de la tercera edat? T’agradaria conèixer com són aquests dispositius adaptats? A Marenmar t’expliquem més sobre els sistemes de seguretat pensats per als més veterans de la familia.

És normal que es vulgui disposar d’una seguretat dins de l’habitatge, però a vegades es desconeixen les opcions que existeixen i si aquestes s’adapten a les persones que habiten la llar.

També, a vegades, quan pensem en sistemes d’alarmes sol ens vénen al capdavant situacions de robatori; però, en canvi, els sistemes d’alarma i seguretat tenen moltes altres funcions que seran molt útils per a aquelles persones majors que habitin l’habitatge.

És per això que en aquest post volem informar-te de totes la funcionalitats de les alarmes adaptades per a les persones d’avançada edat i les opcions que existeixen. Continua llegint!

Les alarmes per a persones de la tercera edat no només tenen la funció de notificar un robatori o un intent de robatori, sinó que tenen moltes més utilitats.

Amb una alarma per a persones d’avançada edat podrem detectar una urgència mèdica i actuarem amb un major rang de temps. De la mateixa manera, en cas d’incendi detectarem la seva existència dins de l’habitatge i es podrà apagar amb una major rapidesa. Aquestes alarmes també actuen en cas de fuga de gas, alarmaran de l’existència d’una fuita i fàcilment s’actuarà per a evitar possibles contratemps.

És per això que el fet de disposar d’aquests sistemes a vegades és gairebé vital perquè no es donin aquest tipus de situacions i puguin causar greus problemes en els nostres éssers estimats o en nosaltres mateixos. En canvi, amb aquest tipus d’alarma, podrem tenir la certesa que comptem amb certa seguretat i que tant nosaltres com els nostres familiars comptaran amb aquesta protecció.

Com són els sistemes d’alarma per a persones d’avançada edat?
Aquest tipus de sistemes d’alarma poden comptar amb diferents formats per a avisar d’una situació d’emergència a la central. Podrà realitzar-se des de teclats sense fils, comandaments a distància o penjolls amb un botó d’emergència.

Aquests sistemes són completament mòbils i tan sols amb estrènyer un botó, o en alguns casos una combinació de dos botons, podrem notificar la incidència perquè s’actuï amb la major rapidesa. Segons es notifiqui l’emergència prement el botó, s’iniciarà un protocol de seguretat per a actuar enfront de la situació.


Com veus, les alarmes permeten gaudir d’una major tranquil·litat i independència dins de casa, a més de tenir la certesa que davant una situació complexa tindrem una resposta ràpida i segura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *