Internet of things (IOT) aplicat a la llar

T’has plantejat renovar els teus electrodomèstics? T’has imaginat controlar els teus electrodomèstics des del teu mòbil? No saps si invertir en la tecnologia de la teva llar?

Sense dubtes internet s’ha instal·lat en les nostres llars i no ha parat de créixer amb passes de gegant. Amb l’anomenada Internet de les Coses s’ha produït una veritable revolució tecnològica amb els nostres electrodomèstics.

La rentadora, la nevera, la televisió, el rentavaixelles…ara com ara tot el podem tenir controlat des dels nostres dispositius mòbils. Programar la rentada de roba, conèixer la caducitat dels productes de la nostra nevera i fins a posar en marxa el rentavaixelles el podem fer de manera automàtica.

Electrodomèstics Intel·ligents
Les persones encara es pregunten si invertir en electrodomèstics intel·ligents és una bona idea, i encara que són poques les persones que poden donar-se el luxe de tenir aquest tipus d’electrodomèstics, no hi ha dubtes que amb el temps totes les llars tindran els seus electrodomèstics connectats.

No negarem que els electrodomèstics intel·ligents ens faciliten les coses i per això t’esmentarem alguns d’ells que no pots deixar de tenir-los a casa:

Smart TV o televisió intel·ligent: ha estat dels primers electrodomèstics a adaptar-se a la innovació tecnològica. A més de veure els teus canals habituals de la televisió, et permet connectar-te a internet per a navegar per les teves pàgines favorites. El seu preu pot partir des dels 300 euros.

Nevera intel·ligent:
pot rondar els 899 euros i entre les seves funcions està la d’avisar a l’usuari quan un aliment està a punt de caducar o la de notificar quan un producte està a punt d’acabar-se per a demanar-lo al teu supermercat de forma immediata.

Rentadora intel·ligent:
no es queden enrere i poden costar al voltant d’uns 849 euros. Entre les seves funcionalitats estan la programació remota, recomanació del tipus de rentada, detecció de taques i l’avís de possibles avaries.

Cuines d’inducció intel·ligents: també formen part d’aquesta innovació i és que existeixen plaques d’inducció que et permeten cuinar diverses cassoles alhora sense importar el lloc on les col·loquis, ja que treballen amb un sistema de memorització perquè mantingui els paràmetres de cocció. El seu preu pot situar-se en uns 4.999 euros.

Dispositiu per a la galleda d’escombraries: aquest aparell escaneja els productes que tires en les escombraries per a agregar-lo després, a la teva llista de la compra. El seu cost està sobre els 150 euros.

Aquests són sol alguns electrodomèstics que s’han adaptat a la revolució tecnològica. Els aparells dia rere dia van adquirint el seu toc intel·ligent per a facilitar la vida dels seus usuaris.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *