Com personalitzar el teu pis de lloguer sense gastar una fortuna

Actualment, viure en un pis de lloguer és una opció cada dia més recurrent, – ja sigui per elecció pròpia o per situació econòmica- ja que ens ofereix la possibilitat de viure d’una forma més accessible. Avui al blog de Marenmar, et portem uns consells que et poden resultar molt interessants per decorar el teu pis sense haver de fer reformes en excés, ni gastar una fortuna.

Parets
El primer és començar per les parets. El color i l’estat de les parets canvia totalment un habitatge. Així que ja saps, escull el color que més t’agradi i no escatimis.
Si vols pots a més, incloure vinils decoratius en diferents estades de la casa.
Els vinils li donaran personalitat a la teva llar, i són molt fàcils de col·locar.
Quan parlem de parets, també parlem de cortines. Unes cortines poden arribar a dir molt d’una casa, per exemple no és el mateix tenir unes cortines de vellut que unes cortines de lli blanc.

Sòls
Si el sòl del teu pis de lloguer no t’agrada no et preocupis, que per a tot et portem solucions. Actualment podem trobar sòls laminats de vinil que et poden ajudar a donar-li una nova imatge al teu pis. Els sòls laminats emulen la fusta i els colors naturals de la mateixa, i tenen una fàcil col·locació, tant que tu mateix podràs fer-ho senzillament.
Si no vols arriscar, també pots utilitzar catifes per cobrir el sòl, ja que li donaran tocs de color i un escenari càlid a la teva llar.

Mobiliari
Per als mobles més clàssics pots utilitzar vinils o pintura chalk-*paint per rejovenir-los. Si el que vols és retornar a la vida a aquest sofà, opta per renovar les fundes per a coixins i de sofà, ja que una mica de color sempre va bé.

Aquests són alguns dels consells decoratius perquè la teva casa evoqui una gran personalitat. Els provaries?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *