Què has de tenir en compte per contractar la pòlissa per a la teva llar?

Avui en dia, hem d’estar protegits davant de qualsevol adversitat que pugui sorgir-nos i més si es tracta de la nostra residència, tant l’habitual com la temporal.

Els costos en reparacions i desperfectes són fàcilment evitables si saps contractar la pòlissa d’assegurances adequada a les teves necessitats.

Quins tipus de pòlisses d’assegurança existeixen?
Generalment, contemplem tres tipus de pòlisses d’assegurança immobiliàries, són les següents:

– Pòlissa multirisc: Aquest tipus de pòlisses, habitualment, tendeixen a donar cobertura a l’estructura de l’habitatge i al contingut. Són habitualment les pòlisses més completes a l’hora de tenir diversos aspectes assegurats i en moltes ocasions inclouen també la responsabilitat civil i a tercers com a cobertura bàsica.

– Pòlissa d’amortització de préstec: Aquesta pòlissa és la que segur has de tenir si estàs fent front a un préstec. Imagina que vols sol·licitar un préstec per moblar el teu nou pis de Barcelona i tens la mala sort de perdre el treball, Terrible oi? Amb aquest tipus de pòlissa pot salvar-te d’un gran problema.

– Pòlissa de danys: És la pòlissa bàsica, i si disposes d’una hipoteca és obligatòria la seva contractació. Sol ser una pòlissa sobre el continent
(estructura de l’immoble).

Què és el continent i el contingut?
El continent i el contingut són dels barems essencials en aquest tipus de pòlisses, quan parlem de continent ens referirem a l’estructura de l’immoble, parets, sòls, sostres i instal·lacions fixes com l’aigua, la calefacció, electricitat, etc.
El contingut fa referència a tots aquells elements que no formen part de l’estructura de l’immoble i que estan en la nostra llar, des de joies fins a aparells elèctrics.

Una consideració a tenir en compte, és que a l’hora de contractar la teva pòlissa has de tenir present la teva situació, per exemple si ets inquilí, no fa falta que contractis una pòlissa sobre el continent, ja que el propietari ho tindrà cobert i és la seva responsabilitat, així que podràs centrar-te sobre una pòlissa que garanteixi el teu contingut.

En canvi, si ets el propietari, comptar amb una pòlissa d’assegurances pot evitar-te més d’un ensurt.

A Marenmar Inmobles gestionem tot tipus d’assegurances, així que no dubtis a consultar-nos si tens dubtes sobre qualsevol aspecte a l’hora de contractar un segur d’habitatge.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *