Hàbits financers que has de conèixer

T’has plantejat alguna vegada ser emprendor? Què passa amb els hàbits financers darrere dels emprenedors d’èxit? Què fan amb els diners perquè el seu negoci tingui èxit? A Marenmar Immobles et facilitem una sèrie consells d’hàbits financers que tot empresari d’èxit segueix.

Construeix una xarxa valuosa de debò
Xarxa, xarxa, xarxa. Probablement ja estàs familiaritzat amb aquesta tornada constant, però un empresari d’èxit no només compta amb una xarxa per a anar a les festes o als retirs de negocis. Utilitzen la xarxa de manera implícita.

Pegaràs un petit cop financer amb la finalitat d’assegurar el negoci futur. I és molt important la relació de negocis que faràs amb els socis ja que seran ells els que poden ajudar-te a créixer.

Les empreses d’èxit són les que condueixen a la lleialtat i sostenibilitat a llarg termini, i és per això que els emprenedors d’èxit no entenen el curt termini com un ingredient per a la seva proposta.

Gasten poc abans de gastar en gran
Sobretot quan acabes de començar, has de vigilar com gastes els teus diners.
Realment necessites noves cadires d’oficina? necessites un nou portàtil de marca per al teu escriptori, o amb el qual té 2 anys et serveix? Els empresaris d’èxit no comencen comprant luxes, comencen comprant necessitats res més.

Coneix totes les teves responsabilitats
Un empresari d’èxit sap tots i cadascun dels seus passius financers. Saben pel que poden i no poden ser demandats -i aquest coneixement és el que els permet mantenir-se lluny de problemes legals.

Està molt bé pensar que tot anirà bé sempre, però en algun moment el teu negoci passarà per dificultats. En aquest moment és totalment imprescindible que sàpigues del que podries ser responsable en qualsevol moment donat.


Delega diners, també

Tot empresari sap que necessita delegar. Després de tot, no pots fer-ho tot. Però els empresaris d’èxit miren el delegar de manera diferent -busquen delegació financera. Pel que, a qui haurien de pagar per a aconseguir una missió concreta?

Quan tens un problema necessites una combinació de temps i diners per a solucionar-lo. Un empresari d’èxit veu un problema i reflexiona com de valuós és el seu temps enfront del cost de resoldre el problema. Podries resoldre el problema tu mateix o és necessari gastar diners i contractar ajuda externa?


No importa com de gran és un idea, ha de ser financerament validada pel mercat perquè valgui la pena. No posis al teu ego abans que al mercat, o el teu negoci es veurà afectat d’una manera espectacular.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *