Que hem de tenir en compte al comprar una vivenda?

Quan comprem una casa, comencem de zero. Tenim una estructura i nosaltres decidim quins colors i formes utilitzarem per a millorar-ho. Des del moment en el qual vas signar la hipoteca, vas començar a imaginar-te al teu cap com seria viure en la teva nova llar, quin tipus de sofà compraràs i com decoraràs el teu dormitori. Aquests pensaments van cobrar força en el moment en el qual et lliuren les claus.

No obstant això, i lluny d’arruïnar-te aquesta imatge, a Marenmar Immobles volem recordar-te la importància que realitzis un pas previ que et permeti materialitzar tots aquests somnis. Ens referim a l’alta en el subministrament de la llum. Raó per la qual t’explicarem els passos que has de donar per a aconseguir-ho.

En primer lloc, has de determinar quina potència elèctrica necessites. En el cas que no tinguis coneixements en aquesta matèria, pots consultar amb un expert o guiar-te pels estimadors de potència que les companyies elèctriques tenen en les seves pàgines webs. Encertar en aquest punt té una gran transcendència, atès que condicionarà quant pagaràs a la companyia i determinarà la quantitat d’aparells elèctrics que podràs usar de manera simultània.

A continuació, has de selecciónar la companyia que t’aportarà els subministraments. T’aconsellem que estudiïs les diverses ofertes presents en el mercat i valors les prestacions i cobertures que cadascuna d’elles t’ofereix. Amb base a això, selecciona la que millor s’adapti a les teves necessitats.

Finalment, en el cas que vagis a viure amb més persones, s’ha de determinar qui serà el titular, és a dir la persona que tindrà la potestat de realitzar canvis en el subministrament en figurar en el contracte. El titular haurà d’aportar a la companyia tota la seva informació personal, la relativa a l’habitatge, el codi universal (CUPS) i la potència triada. Després d’aportar tota aquesta documentació, el subministrament arribarà aproximadament en una setmana.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *