Coneix els 3 elements decoratius en tendència per aquest estiu

Existeixen algunes coses que perduren sempre en el temps, així és la moda i les tendències, l’èxit de les quals únicament és apreciable si es manté conforme van passant els anys. En aquest post de Marenmar Immobles et portem algunes tendències en decoració que donaran molt que parlar aquest estiu. Recorda que per a gustos estan els colors, no totes tenen per què ser del teu grat. Aquestes han d’anar a joc amb les nostres cases i la nostra personalitat.

1.Arriba la decoració vegetal:
Les plantes formen part de les nostres llars, i la seva presència en les nostres llars és una moda que sempre perdura. Les plantes ens evoquen una connexió amb la naturalesa que tant ens fa falta després de passar tantes hores en el treball. Les tendències en decoració, ens tornen a portar el verd als nostres salons, un element que sempre s’agraeix tenir a casa; sobretot si vius en una gran ciutat. Pots provar amb tests nous de diferents formes i grandàries per donar-li un aire més original a les teves plantes. La creativitat sempre és una bona opció.

2.Crea el teu propi espai Zen:
Es tracta de crear un racó únic per a nosaltres. És molt important tenir un espai a casa on puguem evadir-nos de tot. La terrassa de casa pot ser el lloc perfecte per poder recrear aquest espai del que estem parlant. Pots utilitzar tons de colors terrosos per a decorar-ho, perquè et doni la sensació d’estar en un spa a casa sense moure’ns d’ella.

3.Opta per elements metàl·lics:
Els objectes metàl·lics segueixen estant presents en les tendències de decoració aquest any. Sobretot si es tracta d’elements suspesos com a llums. Especialment si aquestes no són d’un color fort, sinó més aviat clar. Aquest tipus de llums de color van a joc amb molts mobles i altres objectes de tonalitats suaus.


Aquestes són algunes de les tendències amb les que concloem el post.
Quines creus que són les tendències en decoració aquest any? T’agraden?
Comparteix-les amb nosaltres en els comentaris!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *