Per aquests 5 errors no es ven un habitatge

La venda de cases és un procés llarg, i a vegades complicat, que exigeix tenir en compte molts aspectes previs. És per això que quan el venedor passa per alt algun d’ells, acaba ocasionant dificultats en trobar un comprador. A Marenmar Immobles, t’expliquem alguns dels errors més comuns que acaben frenant la negociació d’un immoble:

1.El preu és molt elevat: Determinar el preu d’un immoble és un dels punts més importants a l’hora d’aconseguir la venda. Per posar el preu correcte a l’immoble el primer que cal realitzar és un estudi a consciència de com es troba el mercat de venda de cases i la tendència que existeix al moment. Marcar un preu més alt del que realment val l’habitatge o el que demanda el mercat, únicament acaba generant la impossibilitat de la venda.

2. Mala qualitat en les fotografies: La dita d’una imatge val més que mil paraules segueix estant en l’actualitat. Ja que vendre una casa amb una imatge que genera rebuig o tenir poques és un gran error, que obstaculitzarà la compra.
T’aconsellem que les imatges que utilitzis per vendre la teva casa les faci un professional; però tampoc és necessari. Aconseguir que la imatge no estigui desenfocada i que projecti ordre i neteja facilitarà al fet que els compradors puguin veure’s més atrets.

3. Passar per alt els aspectes legals: Perquè una venda es dugui a terme el més aviat possible, s’ha d’evitar qualsevol problema relacionat amb la paperassa. Que la casa no aparegui al nom de la persona que desitja vendre-la o ho faci amb gravamen, pot ocasionar la detenció de la venda.

4.No cuidar l’imatge: Tenir mobiliari vell o brut, són raons més que suficients perquè el possible comprador es doni immediatament la volta. Tracta de mantenir en bones condicions l’imatge de l’habitatge, especialment si el vols vendre pel preu desitjat i així evitar la seva devaluació.

5. Escull un agent o una immobiliària: Si decideixes deixar la venda de cases en mans d’una persona assegura’t que es tracti d’un gran imant de clients; una persona que compti amb les habilitats i coneixements correctes per a portar a terme aquesta activitat. A més d’assegurar la venta, estaràs ben aconsellat per professionals.

A l’hora de vendre un immoble, evita improvitzar, ja que cometre un error és molt fàcil i en qualsevol punt del procés pot ser crucial per al desenvolupament de la venda.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *