Decora el teu balcó aquesta primavera

La primavera és l’època de l’any ideal per a gaudir dels moments a l’aire lliure.
Si tens un balcó, per petit que sigui, no el malgastis utilitzant-ho com un traster, ja que amb una mica d’enginy i ganes pots crear un espai idíl·lic per disfrutar de la primavera i l’estiu. A Marenmar Immobles t’indiquem com pots renovar el teu balcó de forma senzilla aquesta primavera.

És possible que no sapiguem per on començar, per això abans de començar hem de parar-nos a pensar què és el que volem aconseguir i quin estil li volem donar perquè estigui d’acord als nostres gustos i es converteixi en un dels llocs preferits de la nostra casa.
Si tens un balcó petit hauràs d’escollir mobles que visualment siguin més lleugers, perquè l’ambient no es vegi massa sobrecarregat. Millor optar per tamborets o, en general, mobles que siguin plegables perquè quan no s’utilitzin ocupin el mínim espai.

El sòl també és important. Si no t’agrada el taulell fred pots col·locar diversos coixins o pufs de gran grandària i així li donarem un toc personal i acollidor. En canvi, si e teu balcó és gran podem optar per posar làmines de fusta o col·locar gespa artificial. D’aquesta manera aconseguiràs que el teu balcó sigui més càlid a més de donar-li un aspecte enjardinat.

La il·luminació és important. Si per a la instal·lació de casa no disposem de molta llum en el balcó o simplement no ens agrada la que tenim hi ha moltes opcions per il·luminar-ho decorant-ho al mateix temps. Així podrem gaudir també d’aquesta estada a les nits de primavera i aprofitar-ho també a l’estiu.

Les espelmes, són un dels complements més utilitzats per aconseguir una il·luminació càlida. Per utilitzar-les en el teu balcó, i evitar tenir algun que un altre esglai, el millor serà col·locar-les en recipients especials per a elles com a petits recients o suports específics. També podem utilitzar balises com les que s’utilitzen en els camins dels jardins. Funcionen amb piles o amb llum solar. Si tenim flors al balcó es poden col·locar introduïdes en els tests i així tindrem la il·luminació més repartida.

Tens ganes de treure profit al teu balcó aquesta primavera?

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *